varför sover man inte...

...när klockan är över 5? Kom hem från en supermysig kväll i bushen med trevligt sällskap,god mat och stickning (haha) strax efter ett, och har ännu inte lyckats somna.

Har bl.a. läst ut en bok - en shopaholics bekännelse. Fattar inte varför jag köpte den, jag visste ju att jag skulle tycka att den var kass. Jaja, billig var den iaf. Jag verkar ha ett fetisch-drag att köpa och läsa böcker jag vet att jag tycker är dåliga eftersom de är så lättlästa. Sen varvar jag det med sånt jag tycker är bra på riktigt iofs, men ändå! Varför lägga tid på ngt som inte ger en nåt utbyte? När det finns så otroligt mycket fantastiska och fascinerande böcker som man inte har en chans att leva så länge att man hinner läsa dem alla!

Dessutom har jag tittat på några avsnitt av Sex and the City nu fram till gryningen. Det är nästan den bästa serien jag vet! Fjolligt - ja kanske, men jag står för att jag tycker att den är gjord med sån otrolig KÄNSLA! JAg blir helt lycklig av att se på den!

H är bortrest över helgen och jag har adopterat bilen i hans frånvaro. Imorgon ska jag nog åka till plantagen och köpa stora korgar med lock som jag tror att de har där. Tänkte ha en i köket för pappersåtervinning och kanske en till till nåt annat. Egentligen vill jag nog mest ut och köra lite. Jag kör så sällan och har riktig  bilångest! När jag vet att jag ska ut och köra bil är jag så nervös så jag mår illa! Sedan släpper det när jag väl kommit iväg, och sååå dåligt kör jag faktiskt inte. Och jag har haft körkort i typ 4-5 år!! Jag är jättetöntig när det gäller bilkörning, men jag hoppas att jag kan bota mig själv genom attt köra lite mer...

nu ska jag göra ett nytt sov-försök!

sista dagen och saltsyra i ögat!

sista dagen på jobbet innan semestern på obestämd tid. Imorgon blir det att bila i östeuropa med H! Först ska vi vara i Berlin några dagar med min bästbästa L och hennes tyske pojkvän och några andra kompisar. Det lär ju vara oslagbar stämning i Tyskland nu (trots att de åkte ut häromdagen), så jag tror att vi kommer få hur kul som helst!!!!! Iiiih vad jag ser fram emot det!

Igår var inte så roligt däremot. Stänkte saltsyra (ja just det saltsyra...) i ögat... Inte helt hälsosamt. Jag sköljde ett bra tag med vatten och sen tyckte jag att det kändes tillräckligt bra för att gå ut och äta med några vänner. satt med solglasögon hela kvällen för att inte skrämma barn och gamla och andra känsliga individer med mitt illröda öga...:)

När jag kom hem höll H på att få hjärtattack av synen och övertalade mig att åka till ögonakuten och kolla upp det. De trodde inte att det var värre än att det blivit en skada på hornhinan som kommer läka ut. Och synen är inte sämre än innan iaf. I bilen på väg till akuten hann jag redan fundera ut en passande blind-käpp och snygga ögonlappar i händelse av typ amputation...

Haha, gissa om de tittade konstigt på mig på akuten när jag sa att det var saltsyra jag fått i ögat, det låter liksom terrorist/hedersrelaterat våld över det. Sen såg de ännu mer suspekt på mig när jag kunde specificera kemisk beteckning och molaritet etc, men är man kemist så är man!


underbart är varmt!

Efter en elegant rymning från jobbet efter lunch cruisade jag runt med min favvo-K på stan i värmen. Efter lite shopping, lite picnic och en hel del tjejsnack känns livet riktigt underbart.

Ett par jeans hoppade ner i shoppingpåsen, men ajjjajjjajjj så tight de sitter. I affären säger de ju alltid att man ska ta det minsta man någonsin klarar av att squeeza in sig i, men hmmm....jag är tveksam. Jag menar, hur snyggt är det egentligen med så tighta jeans? Det var liksom ett tag sen jag passerade fjortis-strecket...

Nu blir det sova, för ojjjj vad jag ska jobba undan imorgon (som ju faktiskt är da´n före da´n före semestern!)!